Пчелни суперхрани и натурална козметика

Пчеларството е комплекс от много труд, познания и вътрешно усещане. За нашия пчелин полагаме постоянни грижи и следим всички процеси и промени които настъпват в него, за да сме сигурни че вие ще усетите най-чистия вкус на природата във всеки един продукт.

Пчелни суперхрани и натурална козметика

Пчелинът GHoney се намира в екологично чист район, в сърцето на Средна гора.

Там пчелите старателно събират есенцията на природата, за да достигне тя до вас с цялата си енергия.

Пчелни суперхрани и натурална козметика

Всички продукти на GHoney подлежат на постоянни лабораторни експертизи и изследвания. За нас е важно да гарантираме познания, както и максимално високото качество на продуктите си.

Пчелни суперхрани и натурална козметика

Тялото ни е проектирано да се чувства добре! Именно за това спомагат и суперхраните на GHoney. Поради тази причина ги използваме и като активна съставка в козметиката ни. Изразявайте любовта към себе си, започвайки с грижа към тялото си.

Здравейте!

Казвам се Галин Рачев и отглеждам пчели от почти десет години.
Харесвам натуралното. Обичам туризма и потъването сред природата.
Все повече време прекарвам далеч от града. Мечтая си за последната къща в някое китно селце, наблизо минава планинска река, сутрин като се събудя, в долната половина на двора виждам кошерите си, а пред тях – планината и първите слънчеви лъчи… Почитател съм на природата и на качествените храни и здравословни добавки без химикали. Възможно най-първични, и с минимална човешка намеса! И колкото повече се опитвах да ги открия през годините, се изправях пред една и съща дилема: Как и къде да намирам продукти, които действително работят? Така се роди желанието ми да отглеждам и да се грижа за може би най-интересните насекоми на планетата – медоносните пчели. От една страна безкрайното ми любопитство и интерес към тях и начина им на живот, от друга – техните продукти. Към онзи момент нямах абсолютно никакъв план да правя компания. Не съм мислил да стигам до тук. Но паралелно с все по-засилващата ми страст към пчелите, усещах нужда да споделям емоциите си от всяко ново вълшебство, което научавах и откривах при пчелите. В същото време исках да пренеса цялата положителна енергия от пчелния кошер и да я разпръсна до колкото си може повече хора.

Да, това е GHoney – бранд за натурални суперхрани и козметика с пчелни продукти! За да се чувстваме добре отвътре и отвън!

Радвам се, че сте тук! Обичайте пчелите, и Bee Positive! 😉