Отзивите за лосиона и крема Wild Rose са, че е /цитирам/ „толкова френски, с такъв деликатен и различен от всичко срещано до сега аромат на роза“ 🙂
И няма нищо случайно в това, защото ги създадохме именно след едно завръщане от провинция Елзас във Франция! А аз знам, и твърдо вярвам в това, че всеки продукт на GHoney носи своя специален заряд, и именно там се крие завършека на магията, която всички усещаме по кожата си.
Органичното розово масло в състава на този лосион има овлажняващ и хидратиращ ефект. То действа добре на всички типове ĸoжa, но е особено полезно за суха и чувствителна ĸoжa. Маслото действа ĸaтo общо тонизиращо средство.
Шипковото масло в състава на лосиона подхранва кожата с жизненоважни, високо ефективни, биологично-активни съставки и благоприятства за създаването на нови клетки. Използва се ефективно при премахването на бръчки и пигментни петна.
Пчелния мед образува фин защитен филм по повърхността на кожата. Високото съдържание на захар и липиди в състава му възстановява киселинната защитна мантия на кожата, помагайки ѝ да регенерира.
По този нежен начин, кожата става по-стегната, а тенът – перфектен и блестящ.

Разфасовка от 200мл.