Пресен пчелен прашец от маслодайна роза

20.00лв.

(21 клиентски отзива)

Пресния цветен прашец – невероятен естествен източник на чиста енергия, хранителни вещества, витамини и минерали.

Когато говорим за маслодайната роза, говорим за един от най-големите символи на България.
А когато за пръв път преди две години отворих кошер, който ухаеше на рози, просто не можех да повярвам. Казах си: Но чакай, нали пчелите не правят мед от рози? 🙂
Да, така е. Пчелите не правят мед от рози. Носят обаче уникален прашец! И понеже по локация, единия пчелин на GHoney има за комшии известните в цял свят рози от Розовата долина на България, реших да отворя нова страница в историята на пчелния прашец и да ви го представя в светлина, която вероятно повечето от вас не са и подозирали, че съществува!

* GHoney си запазва правото да забави, или откаже поръчка, предвид ограничените количества и това, че сме зависими от времето и природата.

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

Описание

Кошерите, от които добиваме прашец са разположени на разстояние 50-60см. един от друг. Интересното обаче е, че от целия пчелин, само единици семейства посещават розите и донасят прашец от там. В началото беше дори само едно единствено семейство. Да, така е. Поредната мистерия, върху която пчелите ми дават възможност да разсъждавам.
Като добавим и това, че силата на цъфтежа на маслодайните рози продължава около две седмици, …като сложим и половината от тези дни дъждовни, сами разбирате колко уникален и ценен продукт стои в бурканчето GHoney.
И понеже наистина е такъв, слагаме ограничение от 1бр. за всяка поръчка, за да могат повече хора да опитат от тази магия.

За допълнителна информация, не се двоумете да ни пишете и питате!

 • Стъклен буркан 170 гр. /±5%/
 • Суров и натурален пчелен продукт
 • Не е сушен!

Допълнителна информация

Количество

150 гр.

21 отзива за Пресен пчелен прашец от маслодайна роза

 1. Д. Георгиева

  Прашецът от маслодайна роза е вълшебен, с божествен вкус и аромат.
  Благодаря!

 2. Gigi

  Когато видях продукта, нямах търпение да го пробвам, не бях опитвала прашец от рози.
  Уникален е! Искрени благодарности на пчеличките, както и на GHoney за добрата работа и отдаденост 🐝💛

 3. Даниела Костова

  Ето ме отново, с бурканче цветен прашец и ухание на рози! Беше ми много мъчно докато го нямаше наличен. Искам да споделя с Вас, че тази зима не се разболях нито веднъж, само лека настинка която отмина бързо. Сега отново ще се заредя с енергия, силен имунитет и здраве. Ехх, лято, море, цветен прашец и любимият ми аромат! Колко малко му трябва на човек, да е щастлив. Благодаря Ви, работливи пчелички и GHoney!

  • RaGa

   И ние благодарим, от наше, и от името на най-щастливите пчели! 🙂
   Липсва ни морето, много 🥺

 4. Мина Кацарска

  Преди да открия GHoney не предполагах, че пчелният прашец може да има такива багри, аромат и вкус. А прашецът от маслодайна роза е просто вълшебен! Всеки мой ден започва с лъжичка вълшебство 🙂

 5. Мими Нейкова

  Забелязвам, че най-често използваната дума в коментарите е вълшебство…
  ами такова е усещането от отварянето на бурканчето с прашец от рози🌹, вдишването на прекрасния розов аромат🌹, който се разнася вълшебно около мен, вкусването на тези вълшебни цветни зрънца🌹, нежното им разтапяне, експлозията от рози🌹, която избухва… истинско вълшебство🌹.
  Но какво може да се очаква от вълшебниците на GHoney – вълшебство 😊🐝
  Благодаря!🤗

 6. Гергана Вънгева

  Днес стигнах и до отваряне на бурканчето с пресен цветен прашец от маслодайна роза … и не мога да се спра да го консумирам 🙂 във всякакви комбинации: с плодове, с мед, с кисело мляко, съвсем без нищо, направо с лъжичка от бурканчето. Лошата новина – останало е съвсем малко на дъното, още по-лошата новина е, че трябва да чакам търпеливо за ново бурканче.
  Не съм срещала по-дъхаво, апетитно, ароматно, цветно и вкусно угощение за сетивата, а освен всичко това е и особено полезно!
  Сега споделям тези отзиви с всички около мен, никога не е излишно да вдъхновиш и друг да пробва нещо ново и така да предадеш добро.
  Галине, огромно благодаря за труда, вниманието, съветите и личното отношение към клиента!

 7. Даниела Костова

  Открих ви случайно, търсейки други продукти попаднах на това вълшебство. Обожавам продукти с рози, но признавам прашеца е невероятен. Зарежда ме с енергия всеки ден, чувствам се все по-добре, дори подмладена. Със сигурност ще опитам и други продукти. Възхищавам се на това което сте създали, продължавайте да се развивате и да ни радвате с вашите продукти! Успех!

  • RaGa

   Благодаря от сърце!
   Оставаме насреща!

 8. Ася Младенова

  Този прашец е просто невероятен!Няма място за сравнение с никой друг,който сме комсумирали до момента.
  Никога не съм вярвала,че мога да опитам подобно нещо.Бъдете здрави!Вие и вашите пчели!

 9. Снежана Иванова

  Този прашец просто няма аналог!
  Препоръчвам на всеки,който иска да опита нещо наистина уникално!!!
  GHONEY,Благодаря ви!

 10. Кристина Кирякова

  Никога не съм се надявала че ще имам възможността да опитам нещо толкова уникално и вкусно.Благодаря ви! Прашецът наистина е невероятен!

 11. Таня Борисова

  Уникален, превъзходен, най-добрият. Препоръчвам ви го горещо

 12. Гергана Иванова

  Вълшебен вкус! Благодаря!
  Силно препоръчвам!

 13. Георги Пежев

  Здравейте,
  от около 3 месеца опитвам продуктите предлагани в сайта, като имах удоволствието да се запозная с Галин и той ми разказа за това, което прави в „свободното си време“.
  Пчелния прашец от роза е наистина с несъпоставим вкус и аромат, като ям по една чаена лъжичка всеки ден и това има изключително позитивен ефект върху тонуса ми. Тренирам 3,4 пъти седмично след работа и смея да кажа, че това ми помага да имам енергия за работа, спортната зала и разбира се за вкъщи 🙂
  Очаквам с нетърпение следващия сезон, за да мога да си поръчам пак.
  Благодаря, Галине 🙂

 14. Десислава Чанева

  Ще повторя думите на Таня А . „…Здраве с дъх на роза…“
  Щастлива съм,че мога да започвам деня си с лъжичка уханна сладост , която ме зарежда с енергия през целия ден !
  Благодаря !

 15. Анелия Маркова

  Първата ми среща с пчелният прашец и съм много доволна, сега започвам деня си с божественият вкус и аромат на маслодайна роза .