Пресен пчелен прашец от маслодайна роза

Изчерпан

(16 клиентски отзива)

Пресния цветен прашец – невероятен естествен източник на чиста енергия, хранителни вещества, витамини и минерали.

Когато говорим за маслодайната роза, говорим за един от най-големите символи на България.
А когато за пръв път преди година отворих кошер, който ухаеше на рози, просто не можех да повярвам. Казах си: Но чакай, нали пчелите не правят мед от рози? 🙂
Да, така е. Пчелите не правят мед от рози. Носят обаче уникален прашец! И понеже по локация, единия пчелин на GHoney граничи с известните в цял свят рози от Розовата долина на България, реших да отворя нова страница в историята на пчелния прашец и да ви го представя в светлина, която вероятно повечето от вас не са и подозирали, че съществува!

Описание

Кошерите, от които добиваме прашец са разположени на разстояние 50-60см. един от друг. Интересното обаче е, че от целия пчелин, само единици семейства посещават розите и донасят прашец от там. В началото беше дори само едно единствено семейство. Да, така е. Поредната мистерия, върху която пчелите ми дават възможност да разсъждавам.
Като добавим и това, че силата на цъфтежа на маслодайните рози продължава не повече от две до три седмици, …като сложим и половината време покрай 24 май дъждовно, сами разбирате колко уникален и ценен продукт стои в бурканчето GHoney.
И понеже наистина е такъв, слагаме ограничение от 1бр. за всяка поръчка, за да могат повече хора да опитат от тази магия.
GHoney си запазва правото да забави, или откаже поръчка, предвид ограничените количества и това, че сме зависими от времето и природата.
За допълнителна информация, не се двоумете да ми пишете и питате!

 • Стъклен буркан 150 гр. /±5%/
 • Суров и натурален пчелен продукт
 • Не е сушен!

Допълнителна информация

Количество

150 гр.

16 отзива за Пресен пчелен прашец от маслодайна роза

 1. Гергана Вънгева

  Днес стигнах и до отваряне на бурканчето с пресен цветен прашец от маслодайна роза … и не мога да се спра да го консумирам 🙂 във всякакви комбинации: с плодове, с мед, с кисело мляко, съвсем без нищо, направо с лъжичка от бурканчето. Лошата новина – останало е съвсем малко на дъното, още по-лошата новина е, че трябва да чакам търпеливо за ново бурканче.
  Не съм срещала по-дъхаво, апетитно, ароматно, цветно и вкусно угощение за сетивата, а освен всичко това е и особено полезно!
  Сега споделям тези отзиви с всички около мен, никога не е излишно да вдъхновиш и друг да пробва нещо ново и така да предадеш добро.
  Галине, огромно благодаря за труда, вниманието, съветите и личното отношение към клиента!

 2. Даниела Костова

  Открих ви случайно, търсейки други продукти попаднах на това вълшебство. Обожавам продукти с рози, но признавам прашеца е невероятен. Зарежда ме с енергия всеки ден, чувствам се все по-добре, дори подмладена. Със сигурност ще опитам и други продукти. Възхищавам се на това което сте създали, продължавайте да се развивате и да ни радвате с вашите продукти! Успех!

  • RaGa

   Благодаря от сърце!
   Оставаме насреща!

 3. Ася Младенова

  Този прашец е просто невероятен!Няма място за сравнение с никой друг,който сме комсумирали до момента.
  Никога не съм вярвала,че мога да опитам подобно нещо.Бъдете здрави!Вие и вашите пчели!

 4. Снежана Иванова

  Този прашец просто няма аналог!
  Препоръчвам на всеки,който иска да опита нещо наистина уникално!!!
  GHONEY,Благодаря ви!

 5. Кристина Кирякова

  Никога не съм се надявала че ще имам възможността да опитам нещо толкова уникално и вкусно.Благодаря ви! Прашецът наистина е невероятен!

 6. Таня Борисова

  Уникален, превъзходен, най-добрият. Препоръчвам ви го горещо

 7. Гергана Иванова

  Вълшебен вкус! Благодаря!
  Силно препоръчвам!

 8. Георги Пежев

  Здравейте,
  от около 3 месеца опитвам продуктите предлагани в сайта, като имах удоволствието да се запозная с Галин и той ми разказа за това, което прави в „свободното си време“.
  Пчелния прашец от роза е наистина с несъпоставим вкус и аромат, като ям по една чаена лъжичка всеки ден и това има изключително позитивен ефект върху тонуса ми. Тренирам 3,4 пъти седмично след работа и смея да кажа, че това ми помага да имам енергия за работа, спортната зала и разбира се за вкъщи 🙂
  Очаквам с нетърпение следващия сезон, за да мога да си поръчам пак.
  Благодаря, Галине 🙂

 9. Десислава Чанева

  Ще повторя думите на Таня А . „…Здраве с дъх на роза…“
  Щастлива съм,че мога да започвам деня си с лъжичка уханна сладост , която ме зарежда с енергия през целия ден !
  Благодаря !

 10. Анелия Маркова

  Първата ми среща с пчелният прашец и съм много доволна, сега започвам деня си с божественият вкус и аромат на маслодайна роза .

 11. Мария Пеева

  Отваряш капачката на бурканчето с цветен прашец от маслодайна роза и…………О,Божеее ,невероятно разнася се аромат на рози(това никога не ми се е случвало със закупените от пазара пакетчета с уж полезен прашец).Поднасям препълнената лъжица с прашец към устата-експлозия от вкусове,галещи небцето.Божествено!!!Думите не стигат да опиша на какво съкровище попаднах.

 12. Атанас Атанасов

  Искам да изкажа възхищението си от вашия невероятен пчелен прашец от маслодайна роза. Той е моят ежедневен дар за здраве и дълголетие, пълен с изключително полезни хранителни вещества. Пълен с витамини и протеини. Дава ми сила, тонус, жизненост и енергия. Не го заменям за друг. Благодаря, че ви има! Благодаря!

 13. Теодора Партенова

  Трудно е да се опише с думи, мога да кажа само, че розовият прашец е вълшебен ЕЛИКСИР . 🐝 Благодаря 🐝

 14. Надя Муджурова

  И как съм живяла досега без да познавам този наситен с розов аромат, естествено сладък пчелен прашец? Благодарна съм за експлозията от вкусове и спомени от детството, в което ме върна пчелния прашец от маслодайна роза. С нищо не може да се сравни, уникален е! А вкус, съчетан с безспорни ползи за здравето-безценно 🍀🌞🌹🐝🍀🌞🌹🐝

 15. Таня А.

  Ще започна с Благодаря!
  За усещането всяка сутрин!
  А, колко малко хора по света могат да се насладят на това вълшебство?
  За мен пресният пчелен прашец от маслодайна роза е съвършенството между природата 🐝 и красотата 🌹.
  Плътна ароматна нотка,
  несравним вкус,
  безценни качества!
  Здраве с дъх на роза!

 16. Теа Атанасова

  Виждали ли сте феи и знаете ли къде живеят? А с какво се хранят? Аз самата доскоро само подозирах, но сега вече съм сигурна – най-щастливите от тях живеят в градините с маслодайни рози и се хранят с пресен прашец от тях! 🙂
  И ако ние, хората, сме твърде големи и тромави, за да се скрием в розите, то благодарение на пчелите (и техните човешки помощници) имаме възможността да се насладим на невероятния ароматен дар на пресния розов прашец!
  А пък ако не вярвате във феи, тогава помислете си за божествена храна – чували сте за амброзия, нали (да и в тази дума има рози!)… и си подарете частица божественост с лъжичка пресен розов прашец на събуждане! Пък после отново си помислете в какво вярвате 😉 И споделете!

  <