Пресен пчелен прашец от маслодайна роза

19.00лв.

Оценен 5.00 от 5, базирано на 10 потребителски оценки
(10 клиентски отзива)

Пресния цветен прашец – невероятен естествен източник на чиста енергия, хранителни вещества, витамини и минерали.

Когато говорим за маслодайната роза, говорим за един от най-големите символи на България.
А когато за пръв път преди година отворих кошер, който ухаеше на рози, просто не можех да повярвам. Казах си: Но чакай, нали пчелите не правят мед от рози? 🙂
Да, така е. Пчелите не правят мед от рози. Носят обаче уникален прашец! И понеже по локация, единия пчелин на GHoney граничи с известните в цял свят рози от Розовата долина на България, реших да отворя нова страница в историята на пчелния прашец и да ви го представя в светлина, която вероятно повечето от вас не са и подозирали, че съществува!

Изчерпан

Описание

Кошерите, от които добиваме прашец са разположени на разстояние 50-60см. един от друг. Интересното обаче е, че от целия пчелин, само единици семейства посещават розите и донасят прашец от там. В началото беше дори само едно единствено семейство. Да, така е. Поредната мистерия, върху която пчелите ми дават възможност да разсъждавам.
Като добавим и това, че силата на цъфтежа на маслодайните рози продължава не повече от две до три седмици, …като сложим и половината време покрай 24 май дъждовно, сами разбирате колко уникален и ценен продукт стои в бурканчето GHoney.
И понеже наистина е такъв, слагаме ограничение от 1бр. за всяка поръчка, за да могат повече хора да опитат от тази магия.
GHoney си запазва правото да забави, или откаже поръчка, предвид ограничените количества и това, че сме зависими от времето и природата.
За допълнителна информация, не се двоумете да ми пишете и питате!

 • Стъклен буркан 150 гр. /±5%/
 • Суров и натурален пчелен продукт
 • Не е сушен!

Допълнителна информация

Размери 6 × 6 × 12.5 cm
Количество

150 гр.

10 отзива за Пресен пчелен прашец от маслодайна роза

 1. Оценено на 5 от 5

  Гергана Иванова

  Вълшебен вкус! Благодаря!
  Силно препоръчвам!

 2. Оценено на 5 от 5

  Георги Пежев

  Здравейте,
  от около 3 месеца опитвам продуктите предлагани в сайта, като имах удоволствието да се запозная с Галин и той ми разказа за това, което прави в “свободното си време”.
  Пчелния прашец от роза е наистина с несъпоставим вкус и аромат, като ям по една чаена лъжичка всеки ден и това има изключително позитивен ефект върху тонуса ми. Тренирам 3,4 пъти седмично след работа и смея да кажа, че това ми помага да имам енергия за работа, спортната зала и разбира се за вкъщи 🙂
  Очаквам с нетърпение следващия сезон, за да мога да си поръчам пак.
  Благодаря, Галине 🙂

 3. Оценено на 5 от 5

  Десислава Чанева

  Ще повторя думите на Таня А . “…Здраве с дъх на роза…”
  Щастлива съм,че мога да започвам деня си с лъжичка уханна сладост , която ме зарежда с енергия през целия ден !
  Благодаря !

 4. Оценено на 5 от 5

  Анелия Маркова

  Първата ми среща с пчелният прашец и съм много доволна, сега започвам деня си с божественият вкус и аромат на маслодайна роза .

 5. Оценено на 5 от 5

  Мария Пеева

  Отваряш капачката на бурканчето с цветен прашец от маслодайна роза и…………О,Божеее ,невероятно разнася се аромат на рози(това никога не ми се е случвало със закупените от пазара пакетчета с уж полезен прашец).Поднасям препълнената лъжица с прашец към устата-експлозия от вкусове,галещи небцето.Божествено!!!Думите не стигат да опиша на какво съкровище попаднах.

 6. Оценено на 5 от 5

  Атанас Атанасов

  Искам да изкажа възхищението си от вашия невероятен пчелен прашец от маслодайна роза. Той е моят ежедневен дар за здраве и дълголетие, пълен с изключително полезни хранителни вещества. Пълен с витамини и протеини. Дава ми сила, тонус, жизненост и енергия. Не го заменям за друг. Благодаря, че ви има! Благодаря!

 7. Оценено на 5 от 5

  Теодора Партенова

  Трудно е да се опише с думи, мога да кажа само, че розовият прашец е вълшебен ЕЛИКСИР . 🐝 Благодаря 🐝

 8. Оценено на 5 от 5

  Надя Муджурова

  И как съм живяла досега без да познавам този наситен с розов аромат, естествено сладък пчелен прашец? Благодарна съм за експлозията от вкусове и спомени от детството, в което ме върна пчелния прашец от маслодайна роза. С нищо не може да се сравни, уникален е! А вкус, съчетан с безспорни ползи за здравето-безценно 🍀🌞🌹🐝🍀🌞🌹🐝

 9. Оценено на 5 от 5

  Таня А.

  Ще започна с Благодаря!
  За усещането всяка сутрин!
  А, колко малко хора по света могат да се насладят на това вълшебство?
  За мен пресният пчелен прашец от маслодайна роза е съвършенството между природата 🐝 и красотата 🌹.
  Плътна ароматна нотка,
  несравним вкус,
  безценни качества!
  Здраве с дъх на роза!

 10. Оценено на 5 от 5

  Теа Атанасова

  Виждали ли сте феи и знаете ли къде живеят? А с какво се хранят? Аз самата доскоро само подозирах, но сега вече съм сигурна – най-щастливите от тях живеят в градините с маслодайни рози и се хранят с пресен прашец от тях! 🙂
  И ако ние, хората, сме твърде големи и тромави, за да се скрием в розите, то благодарение на пчелите (и техните човешки помощници) имаме възможността да се насладим на невероятния ароматен дар на пресния розов прашец!
  А пък ако не вярвате във феи, тогава помислете си за божествена храна – чували сте за амброзия, нали (да и в тази дума има рози!)… и си подарете частица божественост с лъжичка пресен розов прашец на събуждане! Пък после отново си помислете в какво вярвате 😉 И споделете!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Публикуване