Пчелен цветен прашец GHoney

10.00лв.

Оценен 5.00 от 5, базирано на 12 потребителски оценки
(12 клиентски отзива)

Пчелният прашец е вашият най-чист източник на енергия. Използвайте го!

Получете най-чистия протеин от природата. Помогнете на мускулите да се възстановят след тренировка и да получат сериозна доза витамини и минерали. Редовната консумация на пчелен прашец спомага за общото ни здраве и благополучие, дава енергия и помага за повишаване на имунитета ни.

Описание

Пчелният прашец – невероятен естествен източник на хранителни вещества, витамини и минерали.

Проучванията показват, че хранителния състав на пчелния цветен прашец надхвърля състава на почти всяка храна на земята. Редовната консумация на пчелен цветен прашец спомага за общото ни здраве и благополучие, дава енергия и помага за повишаване на имунитета ни.

Пчелният цветен прашец GHoney е изключително вкусен, като само ще се убедите колко различен е, спрямо цветния прашец, който сте консумирали някога. И всичко това е благодарение на природата и района, в който живеят пчелите на GHoney. Освен това вашия цветен пчелен прашец GHoney е правилно съхраняван и безопасен, което запазва неговата ефективност, за да работи за вас с максимален заряд.

Допълнителна информация

Размери 6 x 6 x 12.5 cm
Количество

150 гр.

12 отзива за Пчелен цветен прашец GHoney

 1. Оценено на 5 от 5

  Иван

  Невероятен продукт.

 2. Оценено на 5 от 5

  Nad Ny (потвърден клиент)

  ПървияТ пчелен прашец, който мога да приемам дори само разтворен във вода – лек, но богат вкус.
  1 ч.л. цветен пчелен прашец GHoney + 1 ч.л. акациев мед GHoney + 1 ч.л. мака на прах – неочаквано добра комбинация за начало на деня! 🙂

 3. Оценено на 5 от 5

  Silvia

  Пчелният прашец е страхотна добавка към закуската ми, тонизира и има прекрасен аромат. 🙂

 4. Оценено на 5 от 5

  Galina

  С нетърпение чакам да си получа доставката, за да съм сигурна че денят ми ще започва изпълнен с усмивка и много енергия. Пчелен прашец, разтворен в малко вода. По-добър старт и най-доброто кафе. /а аз обожавам кафе/:)

 5. Оценено на 5 от 5

  Соня Шопова

  Страхотен продукт, пчелен прашец от маслодайна роза – използвам го и се радвам на отлично здраве! Благодаря за този разкошен продукт GHoney!

 6. Оценено на 5 от 5

  Ирина

  Най-хубавият пчелен прашец, който съм опитвала някога!

 7. Оценено на 5 от 5

  Димитър Димитров

  Този пчелен прашец не прилича на онзи! 🙂 🙂 🙂
  Благодаря за възможността да вкусим от вашия прашец.Със сигурност оставаме клиенти.Децата консумират с удоволствие.Ароматите, които се носят още като отворих капачката са опияняващи.Препоръчвам на всеки,който консумира цветен прашец да опита ghoney

 8. Оценено на 5 от 5

  Стеляна Палиева

  Прашецът е със страхотен вкус, топи се в устата. Давам го и на синът ми, разтворен в акациев мед Ghoney. Той го обожава! Със сигурност пак ще си купим.

 9. Оценено на 5 от 5

  Кристина

  Използвам пчелен прашец от тази есен и дъщеря ми боледува по-малко(веднъж за тази зимата), при условие, че е с алергична астма си е направо постижение. В началото , започнах да й давам в доста малко количество като се притеснявах да не направи алергична реакция , но сега мисля че когато нещо е истинско странични ефекти няма.

 10. Оценено на 5 от 5

  Ани Манолова

  Не обичах прашец…докато…не опитах пресен…и вече го обожавам! Всяко зрънце усещаш от къде е дошло!

  Благодарим мили пчелички за науморната ви работа и G Honey, че сме винаги от първите до последните които да му се наслаждават!

 11. Оценено на 5 от 5

  Теодора Партенова

  Един от най-любимите продукти. Благодарение на G honey и неуморните пчели, този уникален и вълшебен вкус достига до нас. Благодаря

 12. Оценено на 5 от 5

  Атанас Атанасов

  Очарован съм от пчелния прашец! Ароматен, вкусен, изключително полезен! Истински протеин! Този прашец е вече моя неизменна закуска 🙂
  Благодаря ви!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Публикуване