Пчелен цветен прашец GHoney

10.00лв.

Оценен 5.00 от 5, базирано на 17 потребителски оценки
(17 клиентски отзива)

Пчелният прашец е вашият най-чист източник на енергия. Използвайте го!

Получете най-чистия протеин от природата. Помогнете на мускулите да се възстановят след тренировка и да получат сериозна доза витамини и минерали. Редовната консумация на пчелен прашец спомага за общото ни здраве и благополучие, дава енергия и помага за повишаване на имунитета ни. През летните месеци /от края на април, до август/ всяка година предлагаме ПРЕСЕН ПРАШЕЦ. Може да го намерите тук! А нещото, с което се гордеем супер много, е един наистина уникален природен продукт. Уникален за България, а може би и за целия свят. Любопитни ли сте? Кликнете тук! 🙂

Описание

Пчелният прашец – невероятен естествен източник на хранителни вещества, витамини и минерали.

Проучванията показват, че хранителния състав на пчелния цветен прашец надхвърля състава на почти всяка храна на земята. Редовната консумация на пчелен цветен прашец спомага за общото ни здраве и благополучие, дава енергия и помага за повишаване на имунитета ни.

Пчелният цветен прашец GHoney е изключително вкусен, като сами ще се убедите колко различен е, спрямо цветния прашец, който сте консумирали някога. И всичко това е благодарение на природата и района, в който живеят пчелите на GHoney. Освен това, вашия цветен пчелен прашец е правилно съхраняван и безопасен, което запазва неговата ефективност, за да работи за вас с максимален заряд.

Допълнителна информация

Размери 6 x 6 x 12.5 cm
Количество

150 гр.

17 отзива за Пчелен цветен прашец GHoney

 1. Оценено на 5 от 5

  Ирина Коларова (потвърден клиент)

  Здравейте, не мога да не споделя с Вас, колко учудена и впечатлена бях, когато опитах от цветния прашец. Никога до сега не съм вкусвала подобен. С дъщеря ми сме възхитени, даже с нетърпение чакаме бебето да порасне за да хапва с нас! Радвам се, че има хора като Вас! Пожелавам Ви много успех и благодаря за учтивостта и професионализма с който се отнасяте към нас!

 2. Оценено на 5 от 5

  Калина Евтимова

  Невероятни продукти!Прашеца и Пресованият мед са божествени…Благодаря,че ви има!

 3. Оценено на 5 от 5

  Гергана Вънгева

  От години употребявам пчелен прашец и чак преди няколко месеца установих, че изобщо не съм опитвала истински такъв. Пчелният прашец на GHoney е най-невероятния микс от вкусове, цветове и аромати! Сега всички у нас с удоволствие си го добавят към закуската, с плодове или кисело мляко.

 4. Оценено на 5 от 5

  Даниела Панева (потвърден клиент)

  Най – доброто лекарство, което ми е предписвано : )

 5. Оценено на 5 от 5

  Петя Димитрова (потвърден клиент)

  Миналата година пробвахме за първи път пчелния прашец и останахме доста доволни! А тази година ни се струва още по-вкусен и надмина очакванията ни! 🙂 Всяка сутрин го добавям към закуската или смутито!

 6. Оценено на 5 от 5

  Атанас Атанасов

  Очарован съм от пчелния прашец! Ароматен, вкусен, изключително полезен! Истински протеин! Този прашец е вече моя неизменна закуска 🙂
  Благодаря ви!

 7. Оценено на 5 от 5

  Теодора Партенова

  Един от най-любимите продукти. Благодарение на G honey и неуморните пчели, този уникален и вълшебен вкус достига до нас. Благодаря

 8. Оценено на 5 от 5

  Ани Манолова

  Не обичах прашец…докато…не опитах пресен…и вече го обожавам! Всяко зрънце усещаш от къде е дошло!

  Благодарим мили пчелички за науморната ви работа и G Honey, че сме винаги от първите до последните които да му се наслаждават!

 9. Оценено на 5 от 5

  Кристина

  Използвам пчелен прашец от тази есен и дъщеря ми боледува по-малко(веднъж за тази зимата), при условие, че е с алергична астма си е направо постижение. В началото , започнах да й давам в доста малко количество като се притеснявах да не направи алергична реакция , но сега мисля че когато нещо е истинско странични ефекти няма.

 10. Оценено на 5 от 5

  Стеляна Палиева

  Прашецът е със страхотен вкус, топи се в устата. Давам го и на синът ми, разтворен в акациев мед Ghoney. Той го обожава! Със сигурност пак ще си купим.

 11. Оценено на 5 от 5

  Димитър Димитров

  Този пчелен прашец не прилича на онзи! 🙂 🙂 🙂
  Благодаря за възможността да вкусим от вашия прашец.Със сигурност оставаме клиенти.Децата консумират с удоволствие.Ароматите, които се носят още като отворих капачката са опияняващи.Препоръчвам на всеки,който консумира цветен прашец да опита ghoney

 12. Оценено на 5 от 5

  Ирина

  Най-хубавият пчелен прашец, който съм опитвала някога!

 13. Оценено на 5 от 5

  Соня Шопова

  Страхотен продукт, пчелен прашец от маслодайна роза – използвам го и се радвам на отлично здраве! Благодаря за този разкошен продукт GHoney!

 14. Оценено на 5 от 5

  Galina

  С нетърпение чакам да си получа доставката, за да съм сигурна че денят ми ще започва изпълнен с усмивка и много енергия. Пчелен прашец, разтворен в малко вода. По-добър старт и най-доброто кафе. /а аз обожавам кафе/:)

 15. Оценено на 5 от 5

  Silvia

  Пчелният прашец е страхотна добавка към закуската ми, тонизира и има прекрасен аромат. 🙂

 16. Оценено на 5 от 5

  Nad Ny (потвърден клиент)

  ПървияТ пчелен прашец, който мога да приемам дори само разтворен във вода – лек, но богат вкус.
  1 ч.л. цветен пчелен прашец GHoney + 1 ч.л. акациев мед GHoney + 1 ч.л. мака на прах – неочаквано добра комбинация за начало на деня! 🙂

 17. Оценено на 5 от 5

  Иван

  Невероятен продукт.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Публикуване