Пчелно млечице /желе роял/

20.00лв.

Оценен 5.00 от 5, базирано на 2 потребителски оценки
(2 клиентски отзива)

Несъмнено една от най-добре пазените тайни в природата – Пчелното млечице! Това вещество се смята за отговорно за дълголетието и плодовитостта на майката в пчелния кошер. Тя нараства до 42% повече от нормалната пчела-работничка, живее над 10 пъти повече от нея, и снася по 2000 яйца дневно. Wow, звучи добре, нали? 🙂 Млечицето осигурява високи хранителни стойности, благодарение на изобилните количества протеини, свободни аминокиселини, липиди, витамини и захари. Пчелното млечице се счита за отличен имуностимулант, за продукт, който подобрява физическия и психически тонус на човека, силно препоръчително със своя “anti-aging” ефект, за мозъчно здраве и добра памет, нормализиране на холестерол, антиоксидант, за бодрост и енергия, добър метаболизъм, кожни проблеми, подобряване на спермограма, повишаване на тестостерон, за възстановяване след операция, при лечение с химиотерапия.
Прочетете повече за продукта в “Описание” по-долу.

Описание

Пчелно млечице GHoney!

 • 20гр. продукт, в стъклено бурканче.
 • Външен вид: жълтеникаво, мътно, желеобразно вещество, с малки кристални частици.
 • Вкус и мирис: кисело, лютливо, парливо на вкус …типични за пчелно млечице.
 • Състав: 65.8% вода и летливи вещества, 14,7% протеин, глюкоза, фруктоза, захароза, PH 4.2
 • Съдържание: всички витамини от B-комплекс /включително високи концентрации на витамин B5 и B6/, минерали, ензими, аминокиселени, витамини A, C, D, E, нуклеинови киселини, прекурсори за образуването на колаген /отлично за здравето на кожата/,
 • Дълбоко замръзено веднага след добиването му
 • Съхранение до 12м. при -18 градуса, и 2 месеца в хладилник, до +8 градуса /по време на консумация/

Учените по света описват буквално десетки предимства и решения на проблеми, за които пчелното млечице е отговорно. И да, знам, че изглежда прекалено хубаво, за да е истина, нали? Но след всичко, изчетено от мен в чужди статии, списания, научни публикации, аз съм от хората, които по-скоро вярват в смисъла и ползите на пчелното млечице. И понеже тук, в картона на продукта не е възможно да опишем всичко, което знаем за млечицето, ще го направя в може би поредица от статии в блога на GHoney, първата от които възнамерявам да напиша още сега ТУК:

* При заявка на пчелно млечице, изваждаме бурканчето от фризера в последния момент, опаковаме в изолационна опаковка, и придаваме на куриер в края на работния ден. Желателно е да го вземете възможно най-бързо на следващия ден. Целта е запазване на температурната верига възможно най-пълно. По тази причина, изпращаме заявки на пчелно млечице от понеделник до четвъртък всяка седмица.

GHoney не препоръчва закупуването на млечице от пазари, базари и места, в които по една, или друга причина, правилното му съхранение не е гарантирано!!! Всъщност, това се отнася и до всички първични, сурови пчелни продукти!

Допълнителна информация

Тегло 20 g
Размери 1.5 x 1.5 x 1.8 cm

2 отзива за Пчелно млечице /желе роял/

 1. Оценено на 5 от 5

  Ваня Добрева

  Благодаря ви че откликнахте толкова професионално,отзовавайки се на нашия проблем.Млечицето е много добро и се надявам да помогне.Най после да попаднем на добър доставчик.Благодаря още веднъж!Продължавайте все така.

 2. Оценено на 5 от 5

  Гергана Вънгева

  Уникален пчелен продукт за възстановяване след боледуване и подпомагане на жизнените функции!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Публикуване