Ще ви разкрием една тайна! 🙂
Знаете ли защо за кремовете за тяло или лице на GHoney казвате: „Този продукт е правен точно за мен!“?
Защото е така! Съставките са правилно подбрани, съотношението им прецизно изчислено, за да могат тези комбинации от масла и аромати да дадат на тялото ви точно това, от което имате нужда! И нещо повече, защото тайната ни съставка е различните емоции, които влагаме за разкош. Накрая!

Използвайте продуктите на почистена кожа, в състояние на покой и релакс. Това трябва да бъде време за вас самите. Продуктът винаги се нанася на кожата с леки и масажни движения, защото това подпомага дълбокото проникване на маслата в нея и тяхното пълно усвояване.
Запомнете – никога не бързайте! Доставете си това удоволствие и ще се чувствате по-добре през целия ден!

Разнообразявайте, като използвате различните кремове, тъй като техните отличаващи ги активни съставки даряват на кожата ви различни усещания и се грижат тя да е винаги хидратирана, подхранена и се борят с всички признаци на стареене, както и я предпазват от негативното влияние на заобикалящата ни среда.

Ароматрапия и настроение! Приемете своя крем като терапевт. Аромата ви дава увереност, позитивно усещане и естествено влияе не само на вас, но и на всички около вас. Говорете чрез него и всеки ден изпращайте послание с различните аромати, според собственото си настроение. Аз лично обичам да ги комбинирам. Sweet Like Honey – на ръцете. Заради усмихнатия му, сладък аромат на ванилия и естествения слънцезащитен фактор и дълбокото, подхранващо свойство в маслото от какао. Wild Rose – на врата и деколтето, заради регенериращото и избистрящото тена действие на маслото от шипка и органично розово масло. Ароматната комбинация от три сорта рози, придава чувствена женственост и увереност, която всяка жена притежава.
Queen Bee прави кожата мека и нежна под въздействието на маслото от пшеничен зародиш, а аромата е лек като летен полъх. Прекрасен за уикенда и среща с приятели.

Бъдете смели и експериментирайте!