Да се чувстваш жив… ей така, с всяка частица на тялото си…

Добро утро!
Пчелните продукти са природни, лековити и ефективни! Считам, че напълно заслужават няколко места в домашната „аптечка“ за здраве, добър тонус, усмивки и добри моменти.
Закупили сет от пчелни продукти, не веднъж сте ме питали, кое да приемате първо, как, добре ли е да приемаме няколко пчелни продукта едновременно, няма ли да стане нещо? Ще стане! Всъщност, ще станат не едно неща. И все хубави 🙂 Абсолютно резонни въпроси, на които отговарям винаги с радост.

Какво се случва, когато комбинираме четири пчелни суперхрани в една?

Ще ви кажа. Получавате концентриран удар от хранителни вещества в една ефективна лъжица.
G-Power е абсолютен бестселър в портфолиото на GHoney по много причини, но в случай, че все още не сте се запознали с него, или не познавате в дълбочина суперхраните, които го съставят, днес ще направя точно това – ще разбия съдържанието на тази смес, и ще ви изложа моята гледна точка – защо тези суперхрани са толкова полезни и как работят за тялото ни като суперкомплекс.

G-Power не е просто мед с нещо, което да намажете на филията си!
Една чаена лъжичка от продукта снабдява тялото ви с препоръчителната терапевтична доза пчелно млечице, пчелен прашец и пчелен прополис. Какво означава това? Това означава „anti-aging“ ефекта за мозъчно здраве и добра памет от пчелното млечице, повишаване на енергията и витаминната подкрепа чрез пчелния прашец, и имунната защита от прополиса. Подписахме се под тези суперхрани, като ги обединихме със суров пчелен мед, за да помогнем за приема и усвояването.

Пчелното млечице /Royal Jelly/ е изключителната храна на една много специална дама – Queen Bee!
Тя е три пъти по-голяма от останалите пчели-работнички, и е единствената, която снася яйцата, от които се раждат останалите пчели в кошера. Живее 3-8 пъти по-дълго от всички останали пчели! Как е толкова специална? Не знам, но това, което знам е, че цял живот консумира пчелно млечице! Пчелното млечице показа когнитивни ползи, като подобрена памет и мозъчна работа, дълголетие и хормонален баланс и за нас хората. То се явява единственият естествен източник на чист ацетилхолин – невротрансмитер, който помага на паметта, скоростта и дори помага на мозъка да расте чрез стимулиране на стволови клетки. Свързваме високите нива на ацетилхолин с подобрената мисъл, памет и цялостното познание!

Прополис
Не случайно го наричам природния бодигард. Пчелите събират смола от дървета и я превръщат в прополис, защитен агент, с който запечатват пукнатини, дупки и дори очертават вътрешността на килийките в питите на кошера. Прополисът е противовъзпалителен, антибактериален и пълен с антиоксиданти. Проучванията показват, че употребата на прополис помага за борба с настинките и грипа, заздравява раните, помага при лечение на изгаряния и дори помага в борбата с херпесните възпламенителни огнища! Доказано е също, че прополисът помага за борба с оксидативните щети, причинени от стреса след интензивни упражнения. Той помага при проблеми с червата, като засилва бариерната им функция. Чел съм някъде дори и теории за това, че бариерата на червата е най-важният защитник срещу токсините от външната ни среда.
Силна бариера, силно тяло!

Пчелен прашец
Познавате го добре. Това е натуралният прашец в бурканчетата на GHoney.
Пчелите събират прашец като източник на протеини. За нас хората това е чудесен източник на витамини, като пълен комплекс от витамин В, който спомага за повишаване на енергията и може да помогне за защита на мускулите от увреждане. О и алергиите! Забравете за тях! Употребата на пчелен прашец може да помогне за борбата с алергиите. Според проучване, което се съобщава още през 2009г. в  Journal of Phytotherapy Research, учени от Медицинското училище на университета „Юнтендо“ в Япония ежедневно хранят мишки с пчелен прашец, и откриват, че броят активирани мастоцити е намален в зависимост от дозата (колкото повече пчелен прашец дават мишките, толкова по-добър е резултатът). Мастните клетки са отговорни за производството и освобождаването на хистамин, когато влезете в контакт с алерген. Хистаминът задейства възпалителната реакция, която познавате като кихане, сърбеж, хрема и кашлица. Оттук и терминът антихистамин, когато става дума за лекарства срещу алергии. Намаляването на количеството на произвеждания хистамин е МНОГО добро за страдащите от алергия. Това проучване подкрепя способността на пчелния прашец да прави това.
Аз лично консумирам пчелен прашец от години. Правя пауза в приема, когато забравя, или пътувам някъде, или просто реша да разнообразя с нещо друго за известно време. Чувствам се прекрасно! Изчел съм купища информация за прашеца, и никъде, никъде, никъде, не съм попаднал на текст, който да говори за предозиране с цветен прашец. Любимият ми пчелен продукт! Вярвам, че дължа добрия си тонус именно на него!

Суров пчелен мед
Антибактериални, анти-гъбични свойства, пълен с ензими, помагащи на червата, медът не е просто още едно сладко лакомство. Съставът на захарите в меда е доста по-различен от обикновената захар, което го прави доста по-лесен за усвояване от тялото. Медът подържа нивата на кръвната захар в тялото ни непроменени в сравнение с обикновената бяла захар, а освен това е и доста по-приятен на вкус. Ензимният състав на суровия мед в G-Power, позволява на останалите суперхрани да бъдат в най-свежото си състояние и качество, без нужда от добавяне на консерванти, без да се притесняваме, че нещо ще се обърка, ще се развали, или…
Меда също така подобрява усвояването на хранителните вещества, което сякаш обобщава всичко!

G-Power за активно спортуващи хора!

Спортистите, които познавам имат невероятен апетит за активност, за приключения, тренират ежедневно и се грижат за себе си, опитвайки се да осигурят най-доброто и оптимално хранене за телата си. Да, повечето спортисти, с които комуникирам, залагат на натуралните храни и продукти! С тях не разговаряме за химия. Те са невероятни спортисти и по-важното – невероятни хора. От какво имат нужда?

Стимулиране на метаболизма!
Процесът на усвояване и трансформация на храните, които консумираме, в калории, е важен за всички нас, особено за хората, които се занимават професионално със спорт. Метаболизма допринася за приноса на енергия. Ефективният метаболизъм е в състояние да изгаря калории по-бързо. По този начин можете да отслабнете, ако имате за цел това, разбира се. Този факт е особено важен за спортистите, тъй като за всяко състезание, те се нуждаят от специфично физическо състояние.

Подобрява умората на мускулите.
За борба с мускулната умора, причинена от тренировки и състезания, в зависимост от вида спорт, който практикувате, ежедневния прием на G-Power с пчелно млечице, суров цветен прашец и прополис, е най-добрият избор за чиста и натурална храна, който можете да доставите за тялото и душата си. Наблюденията и обратната връзка с активно спортуващи хора, показват, че този продукт дава силен енергиен тонус при ежедневна консумация, и спомага при възстановяването на тялото след ежедневните тежки тренировки, които имат.

G-Power – Добър за имунната система
Приемането на пчелни продукти като цяло, и в частност – пчелно млечице, цветен прашец и прополис, е естествен начин за поддържане на висока защита. Дори и да не сте човек, който спортува, поддържането на силна и здрава имуннат система е от съществено значение за воденето на здравословен живот. Високото съдържание на протеини, витамини и минерали в храната ни, е това, което осигурява повишаване на защитните ни сили. Пчелното млечице и цветния прашец се препоръчват в диетите на спортисти по целия цивилизован свят от много, много години, до днес.

Психичен баланс
Добрите спортисти знаят, че нтелигентността има смисъл и в спорта! Не само сила, издръжливост и умение са необходимите спортни характеристики за един шампион. Хората от спорта трябва да контролират тялото си и това се случва първо в мозъка. По този начин стимулирането в правилното функциониране на ума е от съществено значение за постигане на ползи при изпълнението на физическите упражнения.

Антиоксидант
С течение на годините способностите на нашето тяло се губят. Пчелните продукти спомагат да се забави износването на тялото, защото са естествени антиоксиданти. Считам, че консумацията на пчелни продукти ни дава възможност да бъдем по-активни в спорта. В допълнение, G-Power оптимизира тялото, предвид силното търсене на енергия поради постоянните физически упражнения.

Искам да ви запозная с Христо Христов – Републикански шампион по ММА на България за 2019г., категория 77кг.

Той тренира ежедневно от години, и е един от спортистите, на които се радвам и залагам, именно заради отношението, което виждам в него – отношение към спорта, отношение към храната, която сам избира и консумира, дисциплината, която притежава, ежедневните диети, които вървят успоредно с тренировките, и всичко това в името на здравето и успехите в любимия си спорт. Може би тук е момента да ви издам и една малка G-тайна 🙂 От няколко месеца активно работим по G-Power 2, който ще представим до края на годината. Христо Христов е един от спортистите, които консумират новата суперхрана, и с с които обсъждам, наблюдавам, вслушвам се и получавам обратна връзка.  Скоро, тук в сайта на ghoney ще отделим специално внимание на спорта и професионалистите, които спортуват и се хранят здравословно. Няма да издавам повече, макар, че не ме бива мног0 в пазенето на подобни позитивни тайни 🙂

Ще завърша с нещо любопитно, позитивно, и разбира се в защита на нещата, които изброих по-горе.
Знаете за Мохамед Али, нали? Дори и за тези, които не обичат бокса, той беше истинска спортна легенда. Дори повече от това – той просто е икона в живота наистина, и неговата благодат и упоритост в по-късните си години да се бори със здравословните си проблеми, са вдъхновяващи. Пчелният прашец е нещо, което Мохамед Али е използвал през тренировъчните си години, както и другите спортисти от онова време.

Цитирам д-р Курт Дансбах
„Много американски спортисти и олимпийски звезди зависят от прашеца на медоносната пчела. Мохамед Али, бивш световен шампион по бокс в тежка категория, приемаше прашец през всички години, в които активно защитаваше титлата си. Стив Ридик – златен медалист на САЩ през Олимпийските игри през 1976 г., приемаше пчелен прашец, смесвайки го в млечни шейкове и зеленчуков сок“

„Плувай като пеперуда, ужилвай като пчела“ ? 🙂
И до днес спортистите и спортните хора по света са големи фенове на пчелните продукти, и в частност на пчелният прашец.
Съвсем не случайно, ние от GHoney създадохме G-Power, влагайки във всяко бурканче от продукта почти 100гр. цветен прашец. Това е натурална цяла храна, пълна с протеини. И това е много по-добрият начин да получите веществата, които той носи със себе си, отколкото която и да е спортна напитка, натоварена със захар!

„G-POWER“

Get ready to bee powered!

ПОРЪЧАЙ ТУК